Koulutukset ja tapahtumat liittyvät ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmiin.

Koulutuksiin ja tapahtumiin voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen: anu.lavola@uef.fi

Koulutukset, tapahtumat ja opintomatkat kevät 2021, koonti (.pdf)
päivitetty 9.6.2021

Tarkemmat hankkeen toiminnan ohjelmat tulevat lähempänä toteutuksen ajankohtaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää etäkoulutuksesta Microsoft Teamsin kautta, otathan yhteyttä Marja-Leenaan (p. 050 306 6257, marja-leena.hirvonen@riveria.fi). Tutustuthan myös Microsoft Teams tietopakettiin (.pdf)
Voit tutustua Teams-toimintoihin myös videolla. Linkki tässä.

Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

toukokuu 2021

Virtuaalinen pakastekuivausopintomatka

ke, 5.5.21 klo 13:00 - 15:00

Teams-webinaarin hinta on 20 €, sisältää tuotetun materiaalin. Ilmoittumiset perjantaihin 30.4.2021 mennessä Anulle anu.lavola@uef.fi

Lue lisää »

Kasvistuotteiden tuotekehitystyöpajat

ke, 19.5.21 klo 08:00 - to, 20.5.21 klo 16:00

Reseptit, ravintoarvolaskelmat ja pakkausmerkinnät. Riverian Niskala, opetuskeittiö 1, kesto yht. 24 h, hinta 200 € (sisältää raaka-aine kustannukset). Viimeinen kerta 25.5.21

Lue lisää »

Tilamatkailukoulutus

to, 20.5.21 klo 12:00 - 14:00

Tietoa tilamatkailutoiminnan mahdollisuuksista maatiloilla sekä paikallisia esimerkkejä erityyppisistä yrityksistä. Etäkoulutus Microsoft Teams kautta, kesto 2 h. Asiantuntijat: Lari Turunen ja Jaana Elo. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä ELLI-, ELOT- ja Parasta Rääkkylää -hankkeet.

Lue lisää »

Kasvistuotteiden tuotekehitystyöpajat

ti, 25.5.21 klo 08:00 - 16:00

Reseptit, ravintoarvolaskelmat ja pakkausmerkinnät. Riverian Niskala, opetuskeittiö 1, kesto yht. 24 h, hinta 200 € (sisältää raaka-aine kustannukset). 

Lue lisää »

Villivihannekset

ke, 26.5.21 klo 09:00 - to, 27.5.21 klo 16:00

Koulutuksessa kerätään talteen kevään villiyrttisatoa ja valmistetaan niistä aromikkaita aterioita. Yrttien keruu Selkie; aterioiden valmistus Riverian Niskala, opetuskeittiöt; kesto yht. 14 h, hinta 40 € (sisältää raaka-aine kustannukset). Asiantuntijat: Jouko Martikainen ja Esa Pasanen

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat