Faktapohjaisen tuotantotiedon hyödyntäminen koti- ja vientimarkkinoilla
Tammikuu 2024 // kesto 54 h
Sisältö
Aikataulu
Asiantuntijat
Toteutus
Yhteystiedot
Sisältö
- Perustietoa elintarvikealasta
- Liiketoiminnan perusteita
- Laadunhallintajärjestelmien perusteet
- Malleja elintarvikealan tuotantoprosesseista
- Käytännön yritysesimerkki elintarvikealalta
Aikataulu
- Perustietoa elintarvikealasta// 8.1.2024 klo 13.00-15.00
- Liiketoiminnan perusteita // 11.1.2024 klo 12.30-15.30
- Laadunhallinta ja laadunhallintajärjestelmät // 16.1.2024 klo 12.30-15.00 ja 18.1.2024 klo 13.00-15.00
- Tuotantoprosessit // 24.1.2024 klo 13.00-15.00
- Käytännön yritysesimerkki, vierailu // 30.1.2024 klo 12.00-14.00
Asiantuntijat
- Hanne Husso, Husso Consulting (8.1.2024, 30.1.2024)
- Leena Hyrylä, Kaakkois-Suomen ELY (8.1.2024)
- Janne Rantanen, Onion Ventures (11.1.2024)
- Tiina Kuittinen (16.1.2024, 24.1.2024)
- Jaana Elo, KoKo Palvelut (18.1.2024)
Toteutus
MODUULIIN 1 (54 h) SISÄLTYY:
- lähi- / Teams-opiskelu
- itseopiskelu, etä- ja ryhmätehtävät, yrityskohtainen tehtävä
- verkkomateriaalit
- työssä oppiminen
- tiivis yhteistyö työelämän ja asiantuntijoiden kanssa
- vierailut /yritysesimerkit
- opinto-ohjaus sekä tietotekninen tuki
- opintoihin perehdytys ja osaamiskartoitus
- Jotpan palautelomake
Yhteystiedot
Koulutusohjelma: Marja-Leena Hirvonen
marja-leena.hirvonen@riveria.fi // 050 306 6257
Ilmoittautuminen: Sari Harjunen
koulutuspalvelut@riveria.fi // 050 529 2190
Opinto-ohjaus: Päivi Uimonen
paivi.uimonen@riveria.fi // 050 478 1939
Riverian IT-palvelut:
helpdesk@riveria.fi // 013 244 201
LUENNOT
8.1.2024
11.1.2024
16.1.2024
18.1.2024
24.1.2024
8.1.2024
11.1.2024
16.1.2024
18.1.2024
24.1.2024