Jalostusasteen nostaminen vientituotteessa
Helmikuu 2024 // kesto 54 h
Sisältö
Aikataulu
Asiantuntijat
Toteutus
Yhteystiedot
Sisältö
- Investoinnit ja rahoitus
- Vientituotteen arvonluonti
- Tuotekehitys ja innovointi
- Jatkojalostus
- Uudet teknologiat ja prosessioosaaminen
- Käytännön esimerkki elintarvikealalta
Aikataulu
- Investoinnit ja rahoitus // 1.2.2024 klo 13.30-15.30
- Vientituotteen arvonluonti // 6.2.2024 klo 13.30-15.30
- Tuotekehitys ja innovointi // 12.2.2024 klo 12.00-15.30, 15.2.2024 klo 13.30-15.30 ja 16.2.2024 klo 12.00-15.30
- Jatkojalostus // 20.2.2024 klo 12.30-15.30
- Uudet teknologiat ja prosessiosaaminen // 21.2.2024 klo 13.00-15.00
- Käytännön esimerkki elintarvikealalta // 29.2.2024 klo 12.00-14.00
Asiantuntijat
- Hanne Husso, Husso Consulting (1.2.2024)
- Fennopromo (6.2.2024)
- Heli Pirinen (12.2.2024, 16.2.2024)
- Jaana Puhakka, ProAgria Itä-Suomi (15.2.2024)
- Jaana Elo, KoKo Palvelut (20.2.2024)
- Ville Korkolainen, Porokylän leipomo (21.2.2024)
Toteutus
MODUULIIN 2 (54 h) SISÄLTYY:
- lähi- / Teams-opiskelu
- itseopiskelu, etä- ja ryhmätehtävät, yrityskohtainen tehtävä
- verkkomateriaalit
- työssä oppiminen
- tiivis yhteistyö työelämän ja asiantuntijoiden kanssa
- vierailut /yritysesimerkit
- opinto-ohjaus sekä tietotekninen tuki
- opintoihin perehdytys ja osaamiskartoitus
- Jotpan palautelomake
Yhteystiedot
Koulutusohjelma: Marja-Leena Hirvonen
marja-leena.hirvonen@riveria.fi // 050 306 6257
Ilmoittautuminen: Sari Harjunen
koulutuspalvelut@riveria.fi // 050 529 2190
Opinto-ohjaus: Päivi Uimonen
paivi.uimonen@riveria.fi // 050 478 1939
Riverian IT-palvelut:
helpdesk@riveria.fi // 013 244 201
LUENNOT
1.2.2024
6.2.2024
12.2.2024, 15.2.2024, 16.2.2024
20.2.2024, 21.2.2024
29.2.2024
1.2.2024
6.2.2024
12.2.2024, 15.2.2024, 16.2.2024
20.2.2024, 21.2.2024
29.2.2024