ELINKEINOA JA LIIKETOIMINTAA RUOKAKETJUSSA – ELLI

Maukkaasti marjoista | Kepeästi kasviksilla | Maidosta makeaksi | Luonnosta tuotteeksi

Siirry sisältöön
  • Ruokaketjuelli
  • Hankkeen esittely
  • Tapahtumat
  • Tapahtumien materiaalit
  • Tiedotteet
  • Kuvia
  • Ota yhteyttä
  • MAJA-hanke
  • P-K:n Elintarvike- ja luonnontuotealan hanketoimijat
  • Videot
  • Luomu Pohjois-Karjalassa kooste (PDF 5,9Mt)
  • Elintarvikealan yritystilasto 2020
  • PAKASTEKUIVAUS
  • Kotimaiset marjat
  • Lehtijuttuja
ELINKEINOA JA LIIKETOIMINTAA RUOKAKETJUSSA – ELLI

Maidosta jatkojalosteita 28.-29.10.21 kurssimateriali

VALMISTUSRAPORTTI_jogurttiLataa
OmavalvontamalliLataa
RahkaLataa
Omavalvonta ravintoarvo tuotekehitysLataa
Kefiiri+smetana+suojahapatteetLataa
Jogurtin ja viilin valmistusLataa
Happamat ohjeetLataa
Hapanmaitovalmisteet yleistäLataa

Voimanlähteenä WordPress