ELINKEINOA JA LIIKETOIMINTAA RUOKAKETJUSSA - ELLI
Maukkaasti marjoista | Kepeästi kasviksilla | Maidosta makeaksi | Luonnosta tuotteeksi
Menu
Skip to content
JOTPA-koulutus 2023-2024, RIVERIA koulutuspalvelut oy // ELINTARVIKKEIDEN MYYNTI- JA MARKKINOINTIOSAAMINEN KOTI- JA VIENTIMARKKINOILLA
MODUULI 1
MODUULI 2
MODUULI 3
MODUULI 4
MODUULI 5
MODUULI 6
MODUULI 7
MODUULI 8
MODUULI 9
MODUULI 10
MODUULI 11
2020-2022 Elli-hanke
Hankkeen esittely
Tapahtumat ja materiaalit
Kuvat ja videot
2017-2019 MAJA-hanke
Elintarvike- ja luonnontuotealan koordinointi
Maksutonta koulutusta elintarvikealan ammattilaisille // JOTPA-koulutus // FAKTIA 2024
Maidosta jatkojalosteita 28.-29.10.21 lisämateriaalia
4yo SpecialYogurtCultures EN
Lataa
Elintarviketieto opas
Lataa
Elintarvikkeiden mikrobiologiset vaatimukset_4095_04_02_00_01_2020_4_liitteet
Lataa
Maitoalan_laitoksen_toiminnan_aloittaminen_180419-1
Lataa
Meijerikonseptit
Lataa
Toiminnasta ilmoittaminen taulukko
Lataa
Comments are closed.