Koulutukset ja tapahtumat liittyvät ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmiin.

Koulutuksiin ja tapahtumiin voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen: anu.lavola@uef.fi

Koulutukset, tapahtumat ja opintomatkat syksy 2022, koonti (.pdf)
päivitetty 23.8.2022

Tarkemmat hankkeen toiminnan ohjelmat tulevat lähempänä toteutuksen ajankohtaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää etäkoulutuksesta Microsoft Teamsin kautta, otathan yhteyttä Marja-Leenaan (p. 050 306 6257, marja-leena.hirvonen@riveria.fi). Tutustuthan myös Microsoft Teams tietopakettiin (.pdf)
Voit tutustua Teams-toimintoihin myös videolla. Linkki tässä.

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Tuotekehitystyöpaja: Ruusunmarjat (5 h)

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämäänelintarvikealan koulutustilaisuuteen! Tuotekehitystyöpajassa on mahdollista kehittääeteenpäin omia reseptejä ja luoda uusia tuotteita asiantuntijan avustuksella. Aika: 30.8.2022 klo 10–15Paikka: Riveria, Niskalan opetuskeittiö 2, Niskakatu 17, Joensuu.Asiantuntija Jouko Martikainen, Makutaituri

Jatkojalostus Pohjois-Italiassa

Tervetuloa ELLI-hankkeen opintomatkalle Pohjois-Italiaan tutustumaan italialaiseen elintarvikealaan ja ruokakulttuuriin! Opintomatka suuntautuu Piemonten alueelle ja matkalla tutustutaan mm. Comon, Cadoragon ja Alban jatkojalostaviin maito-, juoma- ja liha-alan yrityksiin sekä vierailemme paikallisissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Opintomatka Keski-Suomeen

Tervetuloa ELLI-hankkeen opintomatkalle Keski-Suomeen. Lähde mukaan tutustumaan alueen elintarvikeyrityksiin - saat uusia ideoita oman yrityksesi toimintaan, tuotekehitykseen ja yhteistyömahdollisuuksiin. Tutustumiskohteina on idearikkaita, kasvun eri vaiheissa olevia, yhteistyökumppaneita hakevia yrityksiä.

Laatustandardit

Teams-etäkoulutus. Kesto 4 h, hinta 30 € (sis. koulutuksen ja materiaalit). Asiantuntija: Jouni Ortju Esittelyvideo

Palvelujen markkinointi

Teams-etäkoulutus. Kesto 4 h, hinta 30 € (sis. koulutuksen ja materiaalit). Asiantuntija: Jouni Ortju Esittelyvideo

Opintomatka: Luonnontuotepäivät Mikkelissä

Tervetuloa ELLI-hankkeen opintomatkalle valtakunnallisille Luonnontuotepäiville Mikkeliin! Tapahtuma on suunnattu luontoalan yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Osallistujien on mahdollista tuoda maksuttomalle yritys- ja hanketorille esille esitteitä ja tuotteita.

Palveluiden myynti

Teams-etäkoulutus. Kesto 4 h, hinta 30 € (sis. koulutuksen ja materiaalit). Asiantuntija: Jouni Ortju Esittelyvideo