Koulutukset ja tapahtumat liittyvät ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmiin.

Koulutuksiin ja tapahtumiin voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen: anu.lavola@uef.fi

Koulutukset, tapahtumat ja opintomatkat syksy 2022, koonti (.pdf)
päivitetty 23.8.2022

Tarkemmat hankkeen toiminnan ohjelmat tulevat lähempänä toteutuksen ajankohtaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää etäkoulutuksesta Microsoft Teamsin kautta, otathan yhteyttä Marja-Leenaan (p. 050 306 6257, marja-leena.hirvonen@riveria.fi). Tutustuthan myös Microsoft Teams tietopakettiin (.pdf)
Voit tutustua Teams-toimintoihin myös videolla. Linkki tässä.

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

ELLI-hankkeen Viennin askeleet -valmennus

Mietitkö kansainvälistymistä?Viennin askeleet -valmennus tarjoaa sinulle elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjäerinomaisen tilaisuuden pohtia yrityksesi kehittämisen suuntaa ja viitoittaa tietä kohtivientiä. Tervetuloa ELLI-hankkeen koulutukseen, joka valmentaa yrityksiäkansainvälistymiseen! Aika: 8.9., 15.9., 21.9. ja 29.9.2022 klo 12–16Paikka: Joensuun Tiedepuisto 4B-rakennus, Mercurius, Länsikatu 15, JoensuuAsiantuntija: Hanne Husso, Husso Consulting

Tuotekehitystyöpaja: Ruusunmarjat (5 h)

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämäänelintarvikealan koulutustilaisuuteen! Tuotekehitystyöpajassa on mahdollista kehittääeteenpäin omia reseptejä ja luoda uusia tuotteita asiantuntijan avustuksella. Aika: 30.8.2022 klo 10–15Paikka: Riveria, Niskalan opetuskeittiö 2, Niskakatu 17, Joensuu.Asiantuntija Jouko Martikainen, Makutaituri

Jatkojalostus Pohjois-Italiassa

Tervetuloa ELLI-hankkeen opintomatkalle Pohjois-Italiaan tutustumaan italialaiseen elintarvikealaan ja ruokakulttuuriin! Opintomatka suuntautuu Piemonten alueelle ja matkalla tutustutaan mm. Comon, Cadoragon ja Alban jatkojalostaviin maito-, juoma- ja liha-alan yrityksiin sekä vierailemme paikallisissa kaupoissa ja ravintoloissa.