Koulutukset ja tapahtumat liittyvät ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmiin.

Koulutuksiin ja tapahtumiin voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen: anu.lavola@uef.fi

Koulutukset, tapahtumat ja opintomatkat syksy 2021, koonti (.pdf)
päivitetty 14.9.2021

Tarkemmat hankkeen toiminnan ohjelmat tulevat lähempänä toteutuksen ajankohtaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää etäkoulutuksesta Microsoft Teamsin kautta, otathan yhteyttä Marja-Leenaan (p. 050 306 6257, marja-leena.hirvonen@riveria.fi). Tutustuthan myös Microsoft Teams tietopakettiin (.pdf)
Voit tutustua Teams-toimintoihin myös videolla. Linkki tässä.

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

lokakuu 2021

Maidosta jatkojalosteita I. Hapanmaitotuotteet (15 h)

to, 28.10.21 klo 08:30 - pe, 29.10.21 klo 17:00

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämäänelintarvikealan koulutustilaisuuteen! Valmistamme maidosta erilaisilla menetelmillätuorejuustoja ja hapanmaitotuotteita. Koulutuksessa on mahdollisuus testata oman tilan maidon soveltuvuutta tuotteiden valmistukseen. Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman jatkojalostustoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen.

Lue lisää »

Tulevaisuuden Elintarvikkeet

to, 28.10.21 klo 13:00 - 15:00

Tervetuloa mukaan ”Tulevaisuuden Elintarvikkeet” -tilaisuuteen 28.10.2021 Nurmekseen. Tarjolla • tietoa tulevaisuuden kasvutrendeistä ja tuoteideoista, millaisia ilmastoviisaita tuotteita kuluttajat nyt haluavat,• näkymiä lähiseudun raaka-ainetuotannon mahdollisuuksista,• tuoretta tietoa vähittäiskaupan, HoReCan ja verkkokaupan uusista myynti- ja markkinointikanavista kotimaassa ja viennissä• käytännön opastusta myyntisi kasvattamiseen Tilaisuus on maksuton. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet

Lue lisää »

marraskuu 2021

Opintomatka: Pienjuustolakierros

ma, 1.11.21 klo 08:00 - ti, 2.11.21 klo 17:00

Tutustumiskierros Keski-Suomen pienjuustoloihin. Opintomatkalla saamme tietoa pienmeijeritoiminnasta ja erilaisten juustojen valmistuksesta, vierailemme juustoloissa, leipomoissa ja viinitilalla, maistelemme yritysten tuotteita ja yövymme vanhassa kartanossa. Hinta 120 € (sis. bussimatkan, majoituksen, yritysesittelyt ja runsaat tuotemaistatukset). Samasta yrityksestä useammalle lähtijälle hinta on 100 €/hlö. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa ja matka toteutuu 10 osallistujalla. Asiantuntija: Jussi Heinonen. Ilmoittautumiset viimeistään 16.10.2021 Anulle, anu.lavola@uef.fi (ilmoita myös erityisruokavalio).

Lue lisää »

Maidosta jatkojalosteita II. Tuorejuustot (15 h)

to, 11.11.21 klo 08:30 - pe, 12.11.21 klo 17:00

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämäänelintarvikealan koulutustilaisuuteen! Valmistamme maidosta erilaisilla menetelmillätuorejuustoja ja hapanmaitotuotteita. Koulutuksessa on mahdollisuus testata oman tilan maidon soveltuvuutta tuotteiden valmistukseen. Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman jatkojalostustoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen.

Lue lisää »

Fermentoidut elintarvikkeet I. Teoriaosa.

ti, 16.11.21 klo 09:00 - 13:00

Fermentaatioteknologia ja -mikrobit elintarvikkeiden valmistuksessa. EtäkoulutusMicrosoft Teams kautta, kesto 4 h, hinta 20 €. Asiantuntija: Jussi Heinonen.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat