Koulutukset ja tapahtumat liittyvät ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmiin.

Koulutuksiin ja tapahtumiin voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen: anu.lavola@uef.fi

Koulutukset, tapahtumat ja opintomatkat syksy 2022, koonti (.pdf)
päivitetty 23.8.2022

Tarkemmat hankkeen toiminnan ohjelmat tulevat lähempänä toteutuksen ajankohtaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää etäkoulutuksesta Microsoft Teamsin kautta, otathan yhteyttä Marja-Leenaan (p. 050 306 6257, marja-leena.hirvonen@riveria.fi). Tutustuthan myös Microsoft Teams tietopakettiin (.pdf)
Voit tutustua Teams-toimintoihin myös videolla. Linkki tässä.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Minustako maidon jatkojalostaja? (2 h)

7.9.2020 klo 13:00 15:00

Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen Teams-Info pienimuotoisesta maidon jatkojalostusmahdollisuudesta, maitoalan koulutuksesta, yrityksen perustamisesta ja viranomaisnäkökulmasta. Tervetuloa mukaan keskustelemaan kaikesta maidonjalostukseen liittyvästä alan asiantuntijoiden kanssa, esittämään koulutustoiveita ja tutustumiskohteita!

Ilmoittumiset tiistaihin 1.9.2020 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi Lisätietoa hankkeesta osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli

Lämpimästi tervetuloa mukaan tilaisuuteen!

Marja-Leena Hirvonen Anu Lavola projektiasiantuntija, Riveria hankesuunnittelija, Itä-Suomen Yliopisto marja-leena.hirvonen@riveria.fi anu.lavola@uef.fi 050 306 6257 050 470 4952